TUINAANLEG MODERNE TUIN EPE

Toen dit huis in Epe van eigenaar wisselde is niet alleen het huis grondig aangepakt maar is ook de tuin voorzien van een nieuwe inrichting. Strak aan de voorzijde en groen en weids aan de achterzijde. In het onderstaande project nemen we je mee langs de strakke voortuin naar het weidse uitzicht in de achtertuin.

STRAKKE VOORTUIN

De voortuin bestaat uit een groot gazon met een brede trappartij langs de voorzijde van de woning. De trap is opgebouwd uit twee trapelementen met daarachter 60x60 tegels. Hierdoor ontstaat er een luie trap die aan de linkerzijde zelfs zo breed is dat er voldoende ruimte is voor een klein zitje. De hoeken van de trappartij zijn aangezet met twee borders zodat de trappartij naadloos aansluit op de omliggende tuin.

GROENE ACHTERTUIN

Het eerste gedeelte van de achtertuin bestaat uit een klein terras dat trapsgewijs overloopt in het gazon. Hierdoor ontstaat er in combinatie met de brede blokhaag en de verhoogde bak toch een aangenaam groen geheel.

WEIDS UITZICHT

In het achterste gedeelte van de achtertuin ligt een half verdiepte zwemspa. Vanuit de zwemspa kijk je onbelemmerd uit op de achterliggende weilanden. De zwemspa is rondom voorzien van een bomboevlonder.

OOK TOE AAN EEN MODERNE TUIN?

Denk je na het zien van bovenstaand tuinproject dat jouw tuin ook wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier om meer informatie op te vragen over het aanleggen van een moderne tuin.


Vergelijkbare projecten

Grind, border tuin Epe

Bekijken

Nieuwe tuin in 't Harde

Bekijken

tuinaanleg van moderne tuin in Epe

Bekijken

tuinrenovatie van klassieke tuin in Apeldoorn

Bekijken