''Bedrijfstuin zomerklaar maken''
Regulier tuinonderhoud buitenruimte

Het haagknip seizoen is weer in volle gang. Onze onderhoudsploeg zorgde daarom ook bij het Van Gelder hoofdgebouw in Elburg voor een strak staaltje knipwerk. Deze zomerbeurt werd uitgevoerd als onderdeel van het terreinonderhoud dat Van Triest levert voor de Van Gelder Groep binnen de provincie Gelderland.

‘Stil’ en efficiënt snoeiwerk

Het snoeiwerk werd uitgevoerd met een heggenschaar met accu. Dit type maakt veel minder geluid dan machines met een benzinemotor en stoot dus ook geen schadelijke dampen uit. De messen van deze machines worden altijd met zorg behandeld, wat efficiënt en strak knipwerk oplevert. Het knipsel werd vervolgens netjes bij elkaar geharkt en afgevoerd.

Hagen knippen van bedrijfstuin

De hagen zijn weer kaarsrecht afgewerkt, alsof ze langs een waterpas zijn geknipt. Maar dit is volledig met de hand gedaan; dat is ook het voordeel van onze jarenlange ervaring met het knippen van hagen. We beschikken over gedreven hoveniers, die voldoende aandacht en tijd nemen voor dit vakwerk.

Ook het tuinonderhoud laten uitbesteden?

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw bedrijf. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Grind, border tuin Epe

Bekijken

Nieuwe tuin in 't Harde

Bekijken

tuinaanleg van moderne tuin in Epe

Bekijken

tuinrenovatie van klassieke tuin in Apeldoorn

Bekijken