Vacature vakbekwaam hovenier

Goede vakmensen zijn altijd welkom

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen die ons team willen versterken op het gebied van professionele tuinaanleg. Bij ons krijg je alle ruimte om te doen wat je leuk vind. Wanneer je voor ons actief bent kun je beschikken over een zeer groot machinepark waardoor alle werkzaamheden eenvoudig en professioneel zijn uit te voeren. Met het optimaal inzetten van ons machinepark ontlasten wij ons personeel waardoor jij je niet langer druk hoeft te maken over je oude dag.

Grote tuinprojecten

De grootte van ons bedrijf geeft jou de mogelijkheid om je alleen maar bezig te houden met grote- en langdurige projecten. Hier draait het om leidinggevende capaciteiten en het optimaal plannen van de werkzaamheden zodat het project goed verloopt. Hoe beter je dit oppakt hoe minder je de projectleider op het project zult zien. Zo krijg je alle verantwoordelijkheid en wordt een project echt van jou. Liever een stapje terug en meer uitvoerend werk op het project uitvoeren? Geen probleem, we zorgen dat alles geregeld is zodat jij je bezig kunt houden met de praktische kant.

Kleine tuinprojecten

Liever elke dag of week wat anders? Stort je dan volledig op onze kleine projecten. Je voert zeer afwisselend werk uit en je vindingrijkheid en kennis van het vak worden elke dag op de proef gesteld. Je werkt het grootste deel van de tijd samen met een vaste collega maar er zullen ook veel dagen zijn dat je alleen op pad bent. Is er een onderdeel in het hovenierswerk waaraan jij een hekel hebt? Geen probleem. We kunnen altijd een collega inplannen die zorgt dat het straatwerk er perfect inkomt zodat jij je kunt focussen op bijvoorbeeld het samenstellen van de perfecte border.

Alles in eigen beheer

Alle werkzaamheden die nodig zijn om een tuin aan te leggen voeren wij in eigen beheer uit. Hieronder hebben we een compact overzicht gemaakt van diverse uiteenlopende tuinwerkzaamheden waaraan valt te denken.

tuin leeghalen
grondwerk
straatwerk
keermuur plaatsen
schanskorf
houtconstructies
vijveraanleg
kant&klaar producten
inplanten

Functie-eisen voor vakbekwaam hovenier

Eisen:

  • MBO Hoveniersdiploma niveau 2, 3 of 4
  • Rijbewijs B

De volgende onderdelen zijn een pre:

  • Rijbewijs BE
  • Goede aantoonbare vakkennis en/of ervaring
  • Ervaring met gemotoriseerd gereedschap
  • Ervaring met het bedienen van zelf-rijdend materieel

Solliciteer direct als vakbekwaam hovenier