Sfeervolle tuin met romantische beplanting

Onlangs heeft Hoveniersbedrijf van Triest BV een romantische tuin in Epe aangelegd. Onze tuinontwerpers hebben de tuin in zijn geheel ontworpen. Vervolgens hebben onze hoveniers de tuin vakkundig aangelegd.

Romantische tuin met kunstgras

In de tuin is kunstgras van Kunstgrasboer.nl aangelegd. De onderlaag bestaat uit brekerzand met drukverdeeldoek. Het kunstgras is ingeveegd met kwartszand vanwege de regelmatige bespeling. Hierdoor blijven de vezels van het kunstgras beter rechtop staan.

Tuin met trampoline en schommel

Ook voor kinderen moest er genoeg te doen zijn in de tuin. Er was al een schommel aanwezig die wij op een mooie manier in het tuinontwerp hebben geïntegreerd. Daarnaast is er een trampoline geplaatst in een op maat gemaakte bak van houten damwandplanken zodat deze niet kan instorten.

Een romantische tuin ontwerpen

In mum van tijd kunnen wij voor u een romantische tuin ontwerpen! Neem voor meer informatie contact met ons op via het telefoonnummer: 0578 - 621 624.

Waterornament als sieraad voor de tuin

Een waterornament vormt een waar sieraad voor de tuin. Deze is gemaakt van Cortenstaal zodat de binnenzijde afgeschermd is tegen corrosie.

Romantische beplanting

Bij een romantische tuin horen ook sfeervolle planten. De romantische sfeer wordt benadrukt door de beplanting die onder andere bestaat uit Italiaanse Jasmijn en Passiebloemen.


Vergelijkbare projecten

Belevingsgerichte tuin in Zeewolde

Bekijken

Renovatie Flagstone terras in Epe

Bekijken

Tuinaanleg sfeervolle tuin in Apeldoorn

Bekijken

Romantische tuin in Epe

Bekijken