GROTE OVERKAPPING ACHTERIN DE TUIN

In deze achtertuin in Epe springt de overkapping er direct uit. De onbehandelde Douglasbalken matchen goed met de gepotdekselde wanden. Het geheel oogt solide en in de berging is voldoende ruimte voor alle tuinspullen. In deze tuin is ervoor gekozen om de overkapping eerst te plaatsen en van daaruit de tuin af te maken. Hierdoor kon er met groot materieel worden gewerkt zonder de grond te verdichten want in de laatste werkgang zijn de borders en het gazon doorgespit zodat het water weer gemakkelijk door de bovenlaag kan worden opgenomen.

STRAKKE TERRASSEN EN STEVIGE HALFVERHARDING

De strakke terrassen in deze tuin zijn bestaan uit de Strackto Plus Coloured Antra 60x60x4,7cm. Deze donkergrijze tegels matchen goed met het huis en de zwart gepotdekselde wanden van de overkapping. De twee terrassen worden met elkaar verbonden doormiddel van een pad met staptegels in dezelfde uitvoering.

Rond het huis is gekozen voor een halfverharding van witachtig grind in de maat 8-16. Dit grind wordt op de plek gehouden door honingraatmatten. Hierdoor ontstaat een stevige onderlaag die gemakkelijk te belopen is en tegelijkertijd wel het regenwater door laat.

RUSTIEKE VOORTUIN MET HAAG

De voortuin bestaat uit een beukenhaag met hierbinnen diverse vaste planten. Aan beide zijden van het pad naar de voordeur staan taxusblokken. Hierdoor blijft de groene uitstraling ook tijdens de wintermaanden gewaarborgd.

OOK TOE AAN EEN NIEUWE TUIN MET OVERKAPPING?

Krijg je na het zien van bovenstaand tuinproject ook zin in een nieuwe tuin met overkapping? Maak dan gebruik van onderstaand contactformulier om meer informatie op te vragen over het aanleggen van nieuwe tuinen en overkappingen.


Vergelijkbare projecten

Tuinaanleg rond zwembad in Epe

Bekijken

Nieuwe tuin met overkapping in Epe

Bekijken

Tuinaanleg van strakke tuin in Apeldoorn

Bekijken