Waterpartij en bestrating met natuurlijke vormen

Bij een woning in Vaassen heeft Hoveniersbedrijf Van Triest een organische vijver aangelegd. De achtertuin kreeg een complete waterpartij en ook het terras werd vernieuwd. Gekozen werd voor een ontwerp, waarbij de ronde vormen van de vijver werden doorgezet in de bestrating. Daardoor ontstond een organisch geheel die de illusie wekt dat pad en vijver op een natuurlijke manier in elkaar overlopen.

Vijver met diepteplateaus

Gestart werd met het graven van de vijver. Hierin brachten we verschillende diepteplateaus aan, wat zorgt voor een rijk waterleven. Het geheel is omsloten met een plastic beschoeiing, waarover EPDM folie werd gespannen. Na het vullen van de vijver werkten we het geheel af met grond, waarbij de randen netjes werden weggewerkt.

Vijver laten aanleggen?

Neem voor meer informatie contact met ons op via het getoonde contactformulier of bel direct: 0578 - 621 624. Of vul het vragenformulier hieronder in.

Veelzijdige overkapping

Het terras kreeg een nieuwe bestrating die precies aansloot op de golvende contour van de waterrand. Hierop plaatsten we een Hillhout overkapping van een extra zware kwaliteit. Dit model heeft als voordeel dat het aan alle zijden eenvoudig helemaal of gedeeltelijk kan worden dichtgemaakt met wandelementen, deuren en extra staanders.


Vergelijkbare projecten

Belevingsgerichte tuin in Zeewolde

Bekijken

Renovatie Flagstone terras in Epe

Bekijken

Tuinaanleg sfeervolle tuin in Apeldoorn

Bekijken

Romantische tuin in Epe

Bekijken