Een kleine achtertuin opnieuw aangelegd

Hoveniersbedrijf Van Triest heeft recent een strakke, onderhoudsarme tuin gecreëerd in één van de woonwijken van Epe. Een kleine achtertuin welke voorzien is van grote tegels en bloembakken met bloeiende beplanting. Een mooie opdracht welke volgens de tevreden klant naderhand uitstekend geslaagd bleek te zijn.

Keramische tegels in diagonale stijl

De voorbereidingen kende het nodige werk maar toen éénmaal de stabilisatievloer er in lag werd de tuin voorzien van prachtige Keramische Tegels Pacific Slate Grey en Nero in diagonale stijl. Door de tegels later in te voegen met flexibele voegmortel heeft de klant een prachtige vloer welke onkruid en algenvrij zal blijven.

Douglas Buitenkeuken

Om een verzameling van ouderwetse potjes en pannetjes ten toon te stellen wilde de klant graag een kast welke je buiten neer kan zetten. Hiervoor is gekozen voor de Douglas Buitenkeuken. Hiervan zijn diverse onderdelen verkrijgbaar welke je aan elkaar kan zetten. Met een fraai hardstenen natuursteenblad op de kast is de tuinmeubel prachtig afgewerkt.

Twee bloembakken

In de achtertuin zijn twee bloembakken gecreëerd door te werken met Strakblok Antraciet. Door met een hoogte van 45 cm te werken geven de bloembakken vanaf de achterkant van de woning een visuele diepte in de tuin en zijn de bakken makkelijk te onderhouden.

Uw tuin laten renoveren?

Is uw tuin aan vernieuwing toe? Neem dan contact op ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Bestrating dakterrassen in Vaassen

Bekijken

Tuinaanleg van onderhoudsarme tuin in Epe

Bekijken

Aanleg dakterras bij zorginstelling in Heerde

Bekijken