Moderne tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden

Een moderne tuin wordt rechtlijnig opgezet. De gekozen materialen zijn vaak groot en strak van vorm. Een moderne tuin is klaar voor de toekomst en geeft de gebruiker rust.

Indeling moderne tuin

Rechte of diagonale lijnen, korte routes en een eenduidige uitstraling. Dat is hoe wij denken dat een moderne tuin er uit hoort te zien. Grote vlakken zorgen voor een rustig beeld. Deze grote vlakken worden vervolgens doorsneden met looproutes, et voilĂ , de moderne tuin is geboren.

Strakke materialen

Materialen voor de moderne tuin moeten vlak en strak zijn. Ze worden tevens gekenmerkt door tijdloze, rustige kleurstellingen. Natuursteen en keramiek zijn bijvoorbeeld erg geschikt.

Moderne tuinbeplanting

De beplanting moet rust uitstralen en bestaat doorgaans uit bodembedekkers met solitaire heesters. Veel voorkomende bodembedekkers zijn de Waldsteinia ternata, Vinca minor en de Hedera helix. Inspelend op de laatste trend kunnen wij deze in kant-en-klare bodembedekkende matten leveren, zodat de ondergrond gelijk dicht zit en daardoor vrij blijft van onkruid.

Een moderne tuin?

Hoveniersbedrijf Van Triest BV voert elk project in eigen beheer uit. Van ontwerp en aanleg tot het onderhouden van uw droomtuin! Meer weten over onze moderne tuinen? Bekijk onze projecten en neem contact met ons op via het getoonde reactieformulier of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Tuinaanleg van moderne tuin in Apeldoorn

Bekijken

Borders herindelen tijdens winterbeurt in Epe

Bekijken

Beplanting verzorgen voor diverse aannemers

Bekijken

Inplanten van Taxushaag in Nijkerk

Bekijken