''Een duurzame, groene binnenplaats met hederabeplanting''

In Arnhem heeft Hoveniersbedrijf van Triest voor Cityside Apartments een bijdrage geleverd aan het transformeren van een leegstaand pand naar een duurzaam wooncomplex. Het binnenterrein is voorzien van groene wanden, die het wooncomfort verhogen en de vervelende echo, die de vele stenen muren opwekken, breken.

Groene wand bestaat uit Hedera planten

De groene wand bestaat uit gestokte Hedera planten met een hoogte van twee meter, die bevestigd zijn op een leiconstructie van RVS-draden en houten dwarslatten. Deze constructie is bewust op 5cm van het gebouw geplaatst om met deze tussenruimte de echo te onderdrukken. De hederaplanten staan in een verhoogde plantenbak, waardoor ze genoeg ruimte hebben om te wortelen. De bakken zijn opgebouwd uit dikke betonbanden die tegen een stootje kunnen en zodoende voorkomen dat iemand per ongeluk over de beplanting rijd.

Kiezen voor de juiste investeringen

Het gewenste eindbeeld, waarin de Hedera planten de onderste vier meter van het gebouw voorzien van een groene, geluiddempende wand, verwachten wij binnen twee jaar te bereiken. Dit snelle eindbeeld is het resultaat van investeren in de groeiplaats en te kiezen voor volwassen plantgoed. Met deze manier van werken zorgen wij voor een haalbaar eindbeeld en een tevreden klant.

Ook een groene wand laten aanleggen?

Wilt u ook een groene wand die bijdraagt aan het wooncomfort en storende klanken dempt? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw bedrijf. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Aanleg landelijke tuin in Epe

Bekijken

Groene wand voor Cityside Apartments

Bekijken