Supersnelle transformatie voortuin

Hoveniersbedrijf Van Triest voorzag een voortuin in Apeldoorn binnen twee dagen van een geheel nieuwe frisse look. Met een goede voorbereiding, inzet van het juiste materiaal en de keuze voor sterke vaste planten is hier zonder al te veel kosten een open en uitnodigende sfeer gecreëerd.

Leegmaken oude tuin

Om 08.00 werd direct gestart met het omzagen van oude bomen en grote struiken. Het vrijgekomen snoeiafval werd vervolgens gelijk opgeknepen door onze vrachtwagen met sorteergrijper. Na het grove snoeiwerk rooide ons team de overgebleven stobben met behulp van een minikraan. Op die manier was rond 11.00 de tuin brandschoon en al het tuinafval op weg naar Epe. De rest van de dag werd besteed aan het spitten en vlakken van de grond, het stellen van de betonbanden volgens geometrisch ontwerp en het stabiliseren van de staptegels.

Inplanten taxushaag en bodembedekking

De volgende dag stond als eerste het inplanten van de taxushaag op de erfscheiding op het programma. Centraal in de tuin kwam een solitaire heester te staan, die rondom werd aangevuld met bodembedekkende vaste planten. Als laatste werden de twee tegenover elkaar liggende punt-borders voorzien van worteldoek. Hieruit werden gaten geknipt voor het planten van diverse siergrassen. Het resterende doek werd vervolgens onder een dikke laag split weggewerkt.

Ook een budget tuin laten aanleggen?

Wilt u ook gebruik maken van onze budget tuin-aanpak? Kijk dan eens rond bij onze andere budget tuinen en laat u overtuigen voor een transformatie van de voortuin voor minder dan €2000,-. Of neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin. Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vragen aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Aanleggen budget tuin in Apeldoorn

Bekijken

Aanleggen budget tuin in Epe

Bekijken

Aanleggen sierbestrating bij ’s Heerenhof

Bekijken

Erfafscheidingen plaatsen in Almere

Bekijken