''Onderhoudsvriendelijke voortuin''

Hoveniersbedrijf Van Triest voorzag een voortuin in Epe binnen twee dagen van een nieuwe frisse look. Met een goede voorbereiding, inzet van het juiste materiaal en de keuze voor sterke vaste planten is hier zonder al te veel kosten een onderhoudsvriendelijke voortuin met meer uitstraling gecreëerd.

Leegmaken oude tuin

De voortuin is eerst helemaal leeggehaald, waarna de oude beplanting werd afgevoerd. Vervolgens werd de tuin iets uitgediept. Daardoor ontstond er voldoende ruimte om met betonbanden een stabiele fundering te vormen, waarop de stapelblokken werden bevestigd. Om de drie nieuwe bloembakken in hoogte exact met elkaar uit te lijnen gebruikte we een metseldraadje.

Bloembakken met sterke beplanting

De bloembakken zijn gevuld met Geranium Rozanne, Choisy White Dazzler, Hydrangea paniculata Grandiflora en Persicaria affinis. Dit zijn sterke plantsoorten die geschikt zijn voor bloembakken en niet al te groot worden. Rond de bloembakken is worteldoek aangebracht, waarover Ardenner split is gestort. Deze laag voorkomt onkruidgroei en zorgt dat de beplanting zich beperkt tot de bakken.

Ook een budget tuin laten aanleggen?

Wilt u ook gebruik maken van onze budget tuinaanpak? Kijk dan eens rond bij onze andere onderhoudsvriendelijke budget tuinen.
Of neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Triest voor het ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin.
Vul het getoonde reactieformulier in of bel direct: 0578 - 621 624.

Stel hier uw vraag aan Hoveniersbedrijf van Triest

Vergelijkbare projecten

Aanleggen budget tuin in Apeldoorn

Bekijken

Aanleggen budget tuin in Epe

Bekijken

Aanleggen sierbestrating bij ’s Heerenhof

Bekijken

Erfafscheidingen plaatsen in Almere

Bekijken