Houten schuttingen met betonpalen

In opdracht van een grote aannemer heeft Hoveniersbedrijf Van Triest onlangs bij een aantal huurwoningen schuttingen tussen de erven geplaatst. Gekozen werd voor een systeem van robuuste betonpalen met daartussen houten 180x180 schuttingendelen.

Betonpalen voor een stevige schutting

Om een lange levensduur van de schuttingen te kunnen garanderen werden betonnen staanders gebruikt. In tegenstelling tot hout zorgen betonnen palen in weer en wind voor een stabiele constructie, rotten niet weg door inwerking van grondwater en zorgen ervoor dat schuttingdelen vrij van de grond kunnen hangen. Bovendien gaan betonnen palen gemiddeld genomen twee keer zolang mee.

Schuttingen plaatsen bij nieuwbouw

Voordeel van het direct meenemen van erfafscheidingen in de bouw is dat er meteen een eenduidig en evenwichtig beeld ontstaat tussen de geschakelde woningen. Intrekkende bewoners kunnen bovendien meteen genieten van hun privacy en direct een start maken om hun tuin naar eigen smaak in te richten.

Verankering middels betonpalen

Alle betonpalen werden eerst in de grond verankerd, waarna tussen de palen een smalle betonnen dwarsbalk werd aangebracht die de onderkant van de schutting vrijhoudt van de grond. Vervolgens bevestigden onze hoveniers alle houten schuttingdelen. Deze werden aan de bovenzijde voorzien van een afdeklat om het geheel te beschermen tegen het binnentreden van water.

Schutting laten plaatsen?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier of direct via het telefoonnummer: 0578 - 621 624.


Vergelijkbare projecten

Aanleggen budget tuin in Apeldoorn

Bekijken

Aanleggen budget tuin in Epe

Bekijken

Aanleggen sierbestrating bij ’s Heerenhof

Bekijken

Erfafscheidingen plaatsen in Almere

Bekijken