Renovatie van borders en gazon

75% minder onderhoud

Wanneer je ouder wordt maar nog niet aan verhuizen toe bent is het renoveren van de tuin een goed idee om het onderhoud met zeker 75% terug te brengen. De tuinontwerpers van Hoveniersbedrijf van Triest BV weten door hun jarenlange ervaring exact wat nodig is om tot een onderhoudsarme tuin te komen.

Duidelijk ontwerp

Om goed in beeld te krijgen wat de renovatie voor de tuin gaat betekenen stellen we een 3D tuinontwerp op. Hierdoor kun je vanuit alle hoeken duidelijk zien wat de ingreep voor de tuin betekent en wat er nodig is om tot dit eindbeeld te komen.

Doordachte inrichting

In deze onderhoudsarme ontwerpen tref je altijd een groot gazon aan die uit één stuk bestaat zodat deze eenvoudig met behulp van een robotmaaier onderhouden kan worden. De borders bevatten snel sluitende beplanting die al na één groeiseizoen volledig dicht zit waardoor onkruid geen kans krijgt. Daarnaast worden er alleen langzaam groeiende hagen toegepast waarmee al gauw een knipbeurt per jaar wordt uitgespaard. Het onderhoud aan de borders is terug te brengen tot eenmaal per jaar in het vroege voorjaar waarbij de borders worden leeggehaald en de struiken worden teruggesnoeid.

klaar in een week

Wanneer Hoveniersbedrijf van Triest BV je tuin aanpakt hoef je niet bang dat je lang in de kijker zit. Doorgaans streven wij ernaar om al onze projecten binnen een week af te ronden. Hiermee veroorzaken wij zo min mogelijk overlast in de buurt en kun je extra snel genieten van de nieuwe tuin.

Ook toe aan een grondige renovatie?

Vul onderstaand contactformulier in zodat wij contact met u op kunnen nemen voor het aanpakken van uw tuin.


Vergelijkbare projecten

Kikkerpoel aanleggen in Epe

Bekijken

Realisatie daktuin in Harderwijk

Bekijken

Renovatie van borders en gazon in Heerde

Bekijken

Onderhoudsarme voortuin in Hattem

Bekijken